DUTCH DESIGN WEEK Live music by Patrick Meis

Grote Berg 16
5611 KK Eindhoven
Nederland

Tijd voor muziek

Singer-songwriter Patrick Meis brengt extra sfeer tijdens DDW in Vascobelo V-bar Eindhoven. Geniet van de live muziek, te omschrijven als soulvolle, melancholieke pop met een ‘jazzy edge’, terwijl je rondloopt in deze unieke locatie: een plek waar kunst, mode, koffie en eten samenkomen.
Patrick Meis begon al jong met het schrijven en maken van zijn eigen muziek. Vanaf zestienjarige leeftijd zijn hij en zijn gitaar onafscheidelijk.
Naast muziek is zijn passie fotografie. Als fotograaf/korte filmmaker en muzikant zoekt hij altijd naar de perfecte balans.

Patrick: “Ik ervaar liefde en zingeving als ik fotografeer en muziek maak. Het is alsof ik altijd op reis ben. Door het uitoefenen van mijn vak ben ik in staat om op zoek te gaan naar schoonheid, puurheid, mensen, een andere omgeving en liefde en toon ik mijn betrokkenheid tot alles wat mij interesseert en raakt.
Via mijn muziek uit ik mijn diepste gevoelens en deel ik mijn gedachten over mijn emotionele beleving en fases van mijn leven. Ik streef naar de ‘kunst’ van een bewust en vol leven en hoop daarmee een inspirator te zijn voor anderen.”

21, 22 & 23 oktober
15 - 16 uur
19 - 20 uur

Meer info?
www.patrickmeismusic.com

La Esperanza © | Inloggen beheerder