PERSBERICHT

April 2016

WRAP-AROUND ART: shawls van La Esperanza by Anna

Het werk van fotografen en beeldend kunstenaars om je hals, haar of body. Shawls van La Esperanza by Anna zijn herkenbaar door hun prachtige prints op – voornamelijk - groot formaat chiffon, georgette-silk en andere kwaliteiten. Kunst om mee te spelen, het beeld is perfect herkenbaar en je vervormt het zelf met kleurrijke schwung. De shawls zijn vervaardigd met traditioneel Italiaans vakmanschap.

La Esperanza by Anna werkt samen met klinkende namen voor de prints waaronder Jimmy Nelson, Michael Poliza, Marc Mulders e.a. De begerenswaardig mooie shawls doen iets met je: het rijkelijke formaat, de mix van kleuren, de zachte zijde – licht en luchtig of in een warme blend met wol of modal. Ze nodigen uit en omhullen je in een cocon van pure luxe. Indulge yourself en drapeer je nieuwe liefde na gebruik over bank, bed of boekenkast.               

Er is keuze uit verschillende collecties: Positive Picture Stories, Pelgrimage en The Message from Water. Prijzen van 99,00 tot 249,00 euro en o.a. te koop in eigen winkel en via www.laesperanza.nl.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Anna Verhoeven is de founding femme van La Esperanza by Anna. Ze heeft haar sterke concept omgezet in een krachtig merk in wording en breidt haar collecties uit in nauwe samenwerking met up and coming of gevestigde beeldend kunstenaars en fotografen. 

Voor meer informatie, uitleen en aanvraag van digitaal beeldmateriaal:

La Esperanza by Anna / Anna Verhoeven
anna@laesperanza.nl
T
- +31653106110